برخی مطالعات از تأثیر قهوه حاوی قارچ گانودرما در کاهش التهابات در بیماری روماتیسم، آسم و کاهش التهابات غشایی کـه چشم و پلک را می‌پوشاند، حکایت دارند. ۱۴ روز مصرف قارچ گانودرما توانست شاخص‌های ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی را التیام دهد و از خون در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت بکند.

انواع مختلفی از عصاره‌های قارچ گانودرما توانستند از خود خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی نشان دهند و برای درمان بیماری‌های مرتبط با التهابات مفید باشند. آنتی‌اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند کـه می توانند از آسیب بـه سلول‌ها پیشگیری کنند. بـه‌خاطر همین ویژگی مصرف غذاها و مکمل‌های با خاصیت آنتی‌اکسیدانی طرفداران بیشتری پیدا کرده اسـت. بسیاری معتقدند قهوه حاوی قارچ گانودرما خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها