تحقیقاتی بر روی قارچ گانودرما صورت گرفته است. طبق این تحقیقات قارچ گانودرما خواص بسیاری را دارا می باشد از جمله: تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب، اثرات ضد HIV. مدارک و شواهد نشان دهنده ی این است که این قارچ تاثیر دارویی بالقوه ای دارد. اما به علت ناشناخته ماندن این قارچ کسی از این قابلیت ها مطلع نیست. در این مقاله ما قصد داریم قابلیت های قارچ گانودرما را در طب سنتی چین، برای شما بیان نماییم.

افراد کثیری به قابلیت های طب سنتی چین ادعا دارند و معتقدند که این طب سنتی یکی از بهترین روش های درمان بیماری هاست. هدف از بیان مطالب در این جا رسیدن به قابلیت های قارچ گانودرما در ( TCM) می باشد.

تحقیق های صورت گرفته بر روی این نوع قارچ ما را به طیف گسترده ای از قابلیت های دارویی و درمانی این قارچ رسانده است. پس ما به تحقیق در جزئیات این ادعا خواهیم پرداخت.

قارچ گانودرما و TCM

اغلب ادعاهای نادرستی نسبت به طب سنتی چین( TCM) ساخته می شود. اگر چه ممکن است این ادعاها مناسب باشند اما ما قبل از اظهار نظر در مورد آن تحقیق و بررسی خواهیم نمود. طب سنتی چینی نیاز به تسلط، اطلاعات پزشکی بسیار بالا و کسب تجربه دارد. و می توانیم به صراحت بگوییم که در هزاره آینده طب سنتی چین مهمترین سهم را در درمان انواع بیماری ها خواهد داشت. امروزه طب سنتی چین توانسته است علاوه بر آسیا به غرب نیز رسوخ نماید. همانطور که بیمارستان ( TCM) در پاریس ساخته شده است.

شن نونگ بن کائو، ۲۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در طب سنتی چین( TCM) به قارچی از تیره ی Ploughman دست یافت. در این بازه ی زمانی از تاریخ ، حزب کمونیست چین به طب غربی گرایش داشت. پس از کشف این قارچ و خواص درمانی بسیار بالای آن طب سنتی در چین مورد توجه قرار گرفت و توانست جایگاه خود را بدست آورد.

 

از قرن ۴ شمسی به بعد استفاده از این قارچ نمود بیشتری یافت و در چین شناخته شد. ادعاهای بسیاری وجود دارد بر این اساس که این قارچ به اکسیر جوانی و قارچ جاودانگی معروف است. این نوع قارچ در اشکال مختلفی وجود دارد. با این حال اکثر تحقیقات صورت گرفته بر روی اثر دارویی قارچ گانودرما با استفاده از گلاره لوسیدوم صورت گرفته است. مشکلات بسیاری برای بررسی خواص قارچ گانودرما وجود دارد. یکی از مشکلات این است که قارچ گانودرما حاوی مقادیر مختلفی از اجزای فعال در طول چرخه ی زندگی خود است. شواهد بسیاری وجود دارد که این نوع قارچ در شش نوع و رنگ تولید می شود که هرکدام گلاره لوسیدوم خاص خود را دارند. در طب سنتی چین هر کدام از این نوع قارچ ها با خواص متفاوت و قیمت های مختلفی مورد استفاده قرار می گرفته اند.

وجود این تنوع طبیعی در گونه های مختلف قارچ گانودرما موجب می شود هر تحقیقی عملکرد و نتایج متفاوتی به بار آورد. زمانی که در دهه هشتاد پروفسور پان زی هنگ دست به تحقیق در مورد خواص قارچ گانودرما نمود، می توان گفت یک برداشت علمی در مقیاس بزرگ صورت گرفت تا خواص ارزشمند این قارچ نمایان شود.

کشت قارچ گانودرما به علت ارزش دارویی بالایی که دارد منحصر به فرد است ولی نمی توان از این نوع قارچ در مصارف غذایی استفاده کرد. برای مصرف تجاری از این نوع قارچ استفاده می کنیم زیرا کمیاب بوده و از ارزش بالایی برخوردار است. طبق گزارشات صورت گرفته ارزش غذایی مکمل قارچ گانودرما در سال ۱۹۹۱ در آمریکا معادل با ۱٫۲ میلیارد دلار و در سال ۱۹۹۴ به ۳٫۶ میلیارد دلار رسیده است. در سال ۱۹۹۹ به دلیل ارزش بالای دارویی این مکمل ها فروش قارچ گانودرما در آمریکا به بیش از ۶٫۰ میلیارد دلار رسید. بیش از ۷۵% از قارچ گانودرما در چین تولید می شود و در این کشور تبلیغات متعددی برای استفاده از این نوع قارچ صورت گرفته است و از نظر اقتصادی و فرهنگی نیز تاثیر بسزایی بر روی کشور چین داشته است.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها